Cautare

4051 de rezultate pentru "suplimente pt sistemul nervos" (7.00 secunde)
Drept raspuns la situatia critica in care se afla sistemul medical, senatorul PSD Sorin Oprescu a anuntat ieri in plenul Senatului depunerea unei motiuni simple pe tema reformei in domeniul sanatatii. ... Despre motiunea ce are ca tema "Sistemul sanitar in viziunea Guvernului de dreapta.
Tot sistemul de forta s-ar fi predat odata cu suspendarea; ... - Dragnea si intregul partid nu au luat nicio pozitie oficiala impotriva abuzurilor din sistemul de justitie - cu exceptia unor declaratii anemice pe ici pe colo - desi intreaga populatia astepta de la ei Legea raspunderii magistratilor!
Ganymede este cea mai mare luna din sistemul solar si este singura cu magnetosfera, deci mai putin iradiata la suprafata. ... Viteza necesara parasirii orbitei este foarte mica, facand transportul cu sistemul martian mai usor.
Merge sistemul de supraveghere Schengen! ... Adica li s-au dat unor smecheri banii viitorilor pensionari, care cotizeaza la sistemul public, sa faca ce vor ei, smecherii, cu banii. ... Cel mult sistemul va suci gatul catorva dintre cei pe care i-a pus dracu sa vorbeasca.
Mai mult decat atat, Guvernul condus de Emil Boc a demonstrat ca numai la nivelul discursurilor politicianiste cetateanul este prioritatea sa numarul 1, in realitate toate masurile fiind luate impotriva acestuia.Proiectul de lege privind sistemul unitar de pensii, care se afla acum in dezbaterea Parlamentului, contine prevederi dure indreptate impotriva pensionarilor.
Vicepresedintele, critic la adresa scutului antiracheta Jean Michel Boucheron, vicepresedintele Adunarii Parlamentare a NATO, considera ca sistemul de aparare antiracheta nu serveste securitatii, avand in vedere ca el lasa sa treaca trei sferturi din racheta prin el si opineaza ca un sistem de radare ar fi mai eficient, transmite Agerpres.
Kelemen Hunor a precizat, dupa sedinta grupurilor parlamentare reunite ale UDMR, ca Uniunea a fost nevoita sa accepte sistemul uninominal.
Demisia lui Raed Arafat nu pare sa fie intampinata cu bucurie in sistemul sanitar. ... A transformat sistemul de urgenta dintr-unul deslanat intr-unul integrat. ... Noi am avut unele divergente dar nu pot sa neg capacitatea sa de a organiza sistemul integrat de urgenta", a adaugat Astarastoaie.
Ion Iliescu prefera sistemul de vot pe liste si crede ca Victor Ponta s-a maturizat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri seara, ca prefera sistemul de vot proportional pe liste, adaugand ca initiativa liderilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, privind uninominalul pur are la baza referendumul presedintelui Traian Basescu.
Domnia sa spunea, la Sannicolau Mare, ca in cei zece ani de cand este presedinte s-a aflat si se afla, inca, intr-o disputa cu sistemul. ... Eu, dumneavoastra, stimati colegi, partidele pe care le reprezentati, cetatenii care ne-au dat votul, toti reprezentam sistemul.
Nu doar in Romania s-a ajuns la un soi de dualism, care, in paranteza fie spus, continua cu succes sistemul din comunism: ... Lucrurile au functionat bine cata vreme sistemul formal a prevalat in fata sistemului informal.
Salariatii cu vârste între 36 si 45 de ani pot, la rândul lor, sa participe la un fond de pensii privat facultativ.2% din contributia la sistemul public de asigurari se redistribuieÎn acest nou sistem, contributia la fondul de pensii ramâne parte din contributia individuala de asigurari sociale datorata la sistemul public de pensii.
Tot mai multi galateni au decis in ultima perioada sa redevina clientii societatii locale de furnizare a apei calde si a energiei termice, solicitand rebransarea totala sau partiala la sistemul de termoficare Dupa ce au renuntat la serviciile Apaterm din diferite motive, preferand sa se incalzeasca cu ajutorul aragazelor sau al resourilor, tot mai multi galateni au decis sa solicite rebransarea totala sau partiala la sistemul de termoficare.
El a mai spus ca guvernul trebuie sa revizuiasca, intr-un interval de doi ani, cu asistenta internationala, sistemul de salarii si pensii in sectorul public, precum si procedurile de monitorizare si control pentru companiile de stat.
Sistemul implementat de ARAI elimina dubla reprezentare si ar putea duce la stabilirea unui pret corect in piata.
"Pe suprafata contractata sunt convins ca beneficiarii vor utiliza sistemul de irigatii si, in viitor, ne asteptam, pentru culturile de primavara, sa creasca solicitarile", a afirmat ministrul Agriculturii., care a prezentat in sedinta de azi a Guvernului o strategie pentru combaterea efectelor secetei.
In mare sistemul start&stop lansat de japonezi tinteste reducerea emisiilor si a consumului de combustibil in perioadele in care masina stationeaza.
Cosmin Pam Matei) Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice procedura pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov prin Parteneriat Public-Privat, lucrare estimata la 1,36 miliarde de euro, fara TVA.
Laptopurile care au instalat sistemul de operare Chrome vor fi capabile sa ruleze aplicatii web, datele utilizatorilor urmand sa fie automat stocate online, intr-un sistem dematerializat de servere, potrivit declaratiilor facute de directorii Google in cadrul evenimentului de prezentare a sistemului de operare.
Vedeti aici cele mai noi imagini cu sistemul de operare. Microsoft a dezvaluit cu ocazia CES 2012 din Las Vegas noi detalii despre sistemul de operare Windows 8.
google-analytics.com